7 jaar YouTube

YouTube vierde gisteren, 21 mei 2012, haar 7de verjaardag. Officieel geen kleuter meer, dus. En natuurlijk waren ze bij YouTube ook blij met de verjaardag en dus hebben ze een video met zichzelf in de hoofdrol gemaakt om dit te vieren.

YouTube 7 jaar

 

Sommige video's behoeven geen verdere uitleg. Dit is er zo een, gewoon iets meer dan 2 minuten met belangrijke momenten uit het jonge bestaan van YouTube. Geen supervideo, niet bijzonder mooi gemaakt of iets waarvan je mag verwachten dat het viral gaat, gewoon een duidelijke timeline ter ere van de YouTube 7 jaar. Dat hadden we even geleden natuurlijk al een beetje in een infographic gezien, maar een video past toch beter.

Of misschien toch wel een kleine opmerking vooraf, let ook eens op het aantal views, het aantal likes, maar vooral ook de comments. Opvallend veel comments zijn negatief, van overadvertising, de fusie met Google, copyrights en meer. Ik ben benieuwd of het social videoplatform ook iets doet met feedback van zijn eigen community...

 

Oh ja, wil je ook lezen wat ze er bij YouTube zelf van vinden, check dan dit blogbericht naar aanleiding van YouTube 7 jaar.

remco
Remco van Buren
22 mei 2012
Dit artikel is
2488x bekeken

Deel dit artikel via:

  • 7
  • Share on Google+
  • 0
Nieuwsbrief

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Ben de eerste die reageert!
This thread has been closed from taking new comments.
Laatste "Gespot" artikel
"Close to home | It can wait", de viral video met statement van AT&T