De eerste viral van 2011?

Wat krijg je als je een actuele thema koppelt aan een goede dosis humor? Met de heren van Basta die Mobistar een beetje willen jennen, betekent dat dat we 2011 beginnen met een schitterende en zeer amusante viral.

Basta - eerste viral 2011

 

Basta - Neveneffecten bij Mobistar

Al weer een tijdje geleden probeerde Youp een Bucklertje te doen op T-Mobile. Omdat veel mensen zich herkenden in het "leed" van Youp, en Youp een aardige groep Twitter volgers heeft, werd de belabberde klantenservice van T-Mobile al snel een hot topic in de Nederlandse social media. Of sterker, alle grote corporate bedrijven doen er goed aan om na te denken over een social media klantenservice.

België heeft Mobistar en Neveneffecten. En Mobistar wordt gezien als één van de bedrijven met de slechtste klantenservice in België. Dat was voor Neveneffecten aanleiding om daar aandacht aan te besteden. Niet door een boze Tweet, een website en een magazine als Youp, maar met een video vol humor.

En wat dat oplevert?! Basta, 10.43 minuten geweldige humor op video. En waarschijnlijk de eerste viral van de lage landen in 2011.

De vraag is alleen: zorgt dit ook voor een echt beweging tegen slechte klantenservice? Want waar de actie van Youp verspreidde omdat mensen zijn frustratie herkennen, is de verspreiding hier gebaseerd op "gewoon" een erg leuke video en blijft het redelijk beperkt tot positieve reacties op de grap zelf op Youtube.

Wat denken jullie? Gaat dit een effect hebben op de klantenservice van Mobistar

remco
Remco van Buren
13 jan 2011
Dit artikel is
3342x bekeken

Deel dit artikel via:

  • 1
  • Share on Google+
  • 5
Nieuwsbrief

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Ben de eerste die reageert!
This thread has been closed from taking new comments.
Laatste "Gespot" artikel
"Close to home | It can wait", de viral video met statement van AT&T