Dé viral van Kerst 2013: WestJet Christmas Miracle

Zo, ga hier maar eens even lekker voor zitten, want dit is toch wel een schoonheid van een viral. De Canadese vliegmaatschappij WestJet wilde een aantal passagiers verrassen. En hoe! Een soort van modern Kerstwonder...

WestJet Christmas Miracle

 

Viral vliegmaatschappijen

Vliegmaatschappijen hebben er inmiddels wel een handje van, verrassend uit de hoek komen en zo met een viral hun merk op een bijzondere manier onder de aandacht brengen. Zo zagen we recent een video van British Airways, #Lookup at Piccadilly Circus. Vooral veel bekeken op Youtube omdat de manier waarop een digitaal reclamebord is ingezet bijzonder is. En natuurlijk mogen we de KLM Surprise actie  niet vergeten. Maar deze Christmas Miracle van WestJet is misschien toch wel de gaafste tot nu toe. Het idee doet je wellicht denken aan KLM Surprise, maar toch...

WestJet speelt voor Kerstman en zijn elfjes

Persoonlijk heb ik het niet zo op vliegvelden. Ze zijn druk, hectisch, mensen lijken altijd gehaast en vaak ook geïrriteerd. Het is meestal een aaneenschakeling van in rijen staan en wachten, wachten tot je eindelijk die plek weer kan verlaten. Maar WestJet heeft daar verandering in gebracht, althans voor een aantal passagiers.

WestJet passagiers die op de vliegvelden van Toronto en Hamilton moesten wachten op hun vlucht naar Calgary werden aangesproken door een virtuele Kerstman die probeerde te achterhalen wat zij op hun wensenlijstje hadden staan voor Kerstmis. Op het moment dat alle passagiers in het vliegtuig zagen om te vertrekken, kwamen de medewerkers van WestJet in actie.

Meer dan 150 medewerkers gingen cadeaus inkopen, inpakken, personaliseren en zorgden dat deze bij het vliegveld van Calgary waren voordat het vliegtuig geland was. En de rest, tja gewoon een grote Kerst verrassing voor de passagiers!

Zeg nou zelf, heel vet toch?

remco
Remco van Buren
12 Dec 2013
Dit artikel is
4482x bekeken

Deel dit artikel via:

  • Share on Google+
Nieuwsbrief

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Ben de eerste die reageert!
This thread has been closed from taking new comments.
Laatste "Gespot" artikel
"Close to home | It can wait", de viral video met statement van AT&T