Disney verdringt Starbucks als #2 brand page op Facebook

Disney snelt Starbucks voorbij qua aantal fans op de brand page en is daarmee na Coca Cola het brand met de meeste Facebook fans.

Al maanden is Coca Cola het merk met de meeste Facebook fans (maar liefst 26.545.207 fans. Kun jij je een voorstelling maken bij zo'n aantal fans (?!) en werd op de voet gevolgd door Starbucks. Maar vorige week heeft dan eindelijk een grote verandering plaatsgevonden in de top brands op de Facebook lijst die Socialbakers bijhoudt. Disney heeft Starbucks verdreven en is nu met 22.423,495 fans het #2 brand op Facebook. De top 15 merken hebben inmiddels allemaal meer dan 10 miljoen fans en waar Coca Cola en Starbucks het de afgelopen maand moeten doen met een groei van respectievelijk 8,90% en 6,31%, groeien merken als Disney, Converse, iTunes, Playstation en Pringles met meer dan 15%. We kunnen dus nog wel wat verschuivingen verwachten de komende weken.

Disney zegt overigen over al haar Facebook-pagina's meer dan 163 miljoen fans te hebben! Dat is inclusief de fanpages van films.

De top 15 lijst van grootste merken op Facebook

Disney verdringt Starbucks als #2 brand page op Facebook

 

Bron: Socialbakers.com

remco
Remco van Buren
09 mei 2011
Dit artikel is
3183x bekeken

Deel dit artikel via:

  • Share on Google+
Nieuwsbrief

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Ben de eerste die reageert!
This thread has been closed from taking new comments.
Laatste "Gespot" artikel
"Close to home | It can wait", de viral video met statement van AT&T