Op zoek naar een stageplek waar je dicht op de praktijk van online marketing zit?

Laat ons dan weten wie je bent en wat je achtergrond is! Wij zijn Kittyhawk, een snelgroeiend online marketing communicatie bureau 3.0 met een heldere vooruitstrevende visie op online bedrijfsvoering en communicatie. Wij geloven dat de inzet van internet bij moet dragen aan een nieuwe balans ontstaat tussen organisaties en haar doelgroepen. Alles wat we doen is erop gericht om onze relaties te helpen die nieuwe balans te creëren en zo hun markt te veranderen.

Diverse stageplekken in verschillende disciplines zoals online marketing, web development en social media

Kittyhawk heeft regelmatig plek voor ambitieuze stagiaires in verschillende disciplines zoals design, online marketing, web development, social media en online communicatie. Bij Kittyhawk zit je dicht op de praktijk en werk je samen met ons team aan ambitieuze opdrachten.

Als ambitieuze stagiair meewerken aan building online business

Wij maken online business concepten op basis van permissiemarketing, oftewel 'building online business'. Daarin zijn we innovatief en werken we nauw samen met opdrachtgevers en merken die begrijpen dat ze deel uitmaken van een veranderend speelveld. Een omgeving waarin het zenden niet meer centraal staat, maar co-creatie, dialoog en de individuele behoefte van de consument. Dat doen we voor en samen met aansprekende klanten zoals La Place, FrieslandCampina, Eneco, Struik, Argos, Rabobank, Nederlands Openluchtmuseum, IQNOMY, Search BV, ROC de Leijgraaf, ROC Midden Nederland en meer.

Interesse in een stageplek bij Kittyhawk?

Is Kittyhawk de juiste omgeving voor jou om verder te kunnen komen in het vak, laat ons dan weten wie je bent, wat je studeert en wat jou motiveert. Sluit jouw achtergrond aan bij ons werk en onze ambities, en hebben we een plek die bij jou past, dan nemen we snel contact met je op. Mail je motivatie, cv en indien van toepassing je portfolio naar [email protected] ter attentie van Simone Weber. Succes!

info
Kittyhawk
26 Oct 2011
Dit artikel is
5288x bekeken

Deel dit artikel via:

  • Share on Google+
  • 0
Nieuwsbrief

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Ben de eerste die reageert!
This thread has been closed from taking new comments.

Volg ons op Facebook

Laatste "Jobs" artikel
Wil jij werkervaring opdoen als social media of community manager?
Wil jij werkervaring opdoen als social media en community manager