Doorklikken vanuit YouTube Video’s naar website

Het is vaak moeilijk om van een kijker van een YouTube video een bezoeker van je website te maken. Dit is nu echter een stuk makkelijker geworden. Via Google AdWords is er nu de mogelijkheid om hier een ‘gratis’ call-to-action overlay bij te plaatsen. via Pauwr.nl

Doorklikken vanuit YouTube Video’s naar website

Doorklikken vanuit YouTube Video’s naar website  

Het is vaak moeilijk om van een kijker van een YouTube video een bezoeker van je website te maken. Dit is nu echter een stuk makkelijker geworden. Via Google AdWords is er nu de mogelijkheid om hier een ‘gratis’ call-to-action overlay bij te plaatsen.

Via het PauwR Blog


Meer traffic naar je site via Youtube Video's icm Google's call-to-action overlay

De overlay wordt na 10 seconden weergegeven in de onderste 20 procent van het filmpje (vergelijkbaar met InVideo advertenties) en kan door de gebruiker op elk gewenst moment worden gesloten.

De overlay kan dus perfect worden gebruikt om de gebruiker extra informatie te geven aan de gebruiker. Als de gebruiker op de overlay klikt, wordt deze naar een externe website geleid.  Op deze manier is het dus nog makkelijker extra verkeer naar je website, YouTube kanaal of andere video’s te leiden. Voor deze call-to-action overlay worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Lees het complete artikel op PauwR Blog

 

remco
Remco van Buren
01 dec 2010
Dit artikel is
2202x bekeken

Deel dit artikel via:

  • Share on Google+
Nieuwsbrief

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Ben de eerste die reageert!
This thread has been closed from taking new comments.
Laatste "Gespot" artikel
"Close to home | It can wait", de viral video met statement van AT&T