Een geslaagde benefiet actie door Kittyhawk voor Talent foundation PvT

De social media "benefiet" classroom die Kittyhawk voor Talent foundation PvT verzorgd heeft, is een succesvolle avond geweest, waarbij maar liefst €1.100,- is opgebracht voor het goede doel.

De Goede Doelen Stichting Talent foundation PvT, richt zich op jonge getalenteerde en gemotiveerde mensen wereldwijd die in een kansarme omgeving leven. Het zijn de sterken in een sociaal/economisch zwakke omgeving die het verschil willen maken.

Talent foundation PvT helpt hen met persoonlijke begeleiding en financiële middelen een succesvolle toekomst op te bouwen. Deze jonge talenten zijn het voorbeeld in hun directe omgeving en dragen de boodschap uit dat doelen bereikt kunnen worden met inzet, doorzettingsvermogen en het talent wat in ieder mens schuilt.

Social Media benefiet classroom

In samenwerking met de organisatie van Talent foundation PvT heeft Kittyhawk op 18 januari jongstleden een social media classroom georganiseerd. Kittyhawk draagt de doelstellingen van Talent foundation een warm hart toe en steunt deze stichting dan ook. Zo hebben we in het verleden de website gesponsord, en hebben we ditmaal getracht een inspirerende avond te organiseren speciaal voor Talentnetwerk van de stichting. Remco van Buren, directeur van Kittyhawk, leidde hen deze avond op interactieve wijze door de virtuele wereld van de Sociale Media.

De interesse voor dit evenement was groot en uiteindelijk bezochten 30 enthousiaste deelnemers de avond. Ze werden getrakteerd op een avond met ontwikkelingen van internet en daaraan verbonden sociale netwerken die zo'n enorme uitwerking hebben op ieders contacten. De deelnemers waren vrij om een bijdrage te doneren voor het seminar. De avond heeft voor een opbrengst van €1.100,- gezorgd, wat goed nieuws is voor de Talenten die door Talent foundation PvdT geholpen worden. Omgerekend betekent dit dat er weer zo'n 20 Talenten een maand lang voorzien kunnen worden van alle benodigde middelen.

 

Volg ons op Facebook

Laatste "Trots" artikel
Facebookcampagne Spa Zuiver Amsterdam
Facebookcampagne Spa Zuiver Amsterdam