Gespot

Bij 'Gespot' vind je diverse multimedia content die hot en actueel is, bijvoorbeeld interessante infographics, een bijzonder artikel of leuke YouTube filmpjes. En natuurlijk laten we weten waarom wij het zo bijzonder vinden.
Elfstedentocht giet net oan, maar op social media de inhakers met humor wel

Elfstedentocht giet net oan, maar op social media de…

Gisterenavond 8 februari rond de klok van 8 uur viel voor Nederland de collectieve droom van de eerste Elfstedentocht in 15 jaar hard in duigen. Toen heeft bestuur van de Vereniging Friesche Elf Steden definitief laten weten dat de Elfstedentocht geen doorgang zou vinden. Heel Nederland is even…

Facebook humor met Heineken en Douwe Egberts

Facebook humor met Heineken en Douwe Egberts

Interactie krijgen op sociale netwerken draait om relevantie. Of het nu gaat om het delen van een visie, informatie, een prachtige video of een beetje humor. Heineken begrijpt dat dat laatste goed werkt en gebruikt haar Facebook Fanpage om met leuke plaatjes met een knipoog in te haken op de…

Social Media statistieken bij start 2012 met oa Facebook & Twitter [Infographic]

Social Media statistieken bij start 2012 met oa…

In 2011 is social media sterk verder ontwikkeld. Facebook behaalde wereldwijd meer dan 800 miljoen gebruikers, Twitter heeft inmiddels meer dan 100 miljoen actieve gebruikers en de teller bij LinkedIn staat wereldwijd op meer dan 130 miljoen accounts. Deze infographic op basis van gegevens van…

Facebook Timeline en nieuw Twitter design; wat Eyetracking ons kan leren

Facebook Timeline en nieuw Twitter design; wat…

Inmiddels zal iedereen wel weten dat Facebook de oude profiel pagina gewijzigd heeft in Facebook Timelines. Wellicht heb je je eigen persoonlijke pagina al hierin omgezet. En ook Twitter komt met een nieuw design van de profiel pagina's. Zo'n wijziging zorgt er natuurlijk voor dat bezoekers van je…

LinkedIn introduceert Polls in Groups, internet vacatures een van de eersten

LinkedIn introduceert Polls in Groups, internet…

Om de participatie in de vele LinkedIn Groups te vereenvoudigen en beter te faciliteren, introduceert LinkedIn de mogelijkheid om Polls aan te maken in de Groups. En één van de groepen van Kittyhawk (Internet Vacatures) is één van de eerste waarin deze functionaliteit gebruikt kan worden.

Succesvolle B2B Viral: A Day Made of Glass...Made possible by Corning

Succesvolle B2B Viral: A Day Made of Glass...Made…

'A day made of glass' van Corning is wat ons betreft een van de meest succesvolle virals in B2B. Het bedrijf verdient een pluim voor niet gewoon te denken vanuit de eigen product maar met name wat de technologie met hulp van hun producten zou kunnen bijdragen aan de levens van de consumenten.

Social media belangrijk bij screenen sollicitanten

Social media belangrijk bij screenen sollicitanten

Steeds vaker raadplegen bedrijven sociale netwerken om nieuwe medewerkers te screenen. Helaas pakt het voor de werkzoekende niet altijd goed uit.

Facebook introduceert Facebook Messenger

Facebook introduceert Facebook Messenger

Facebook heeft vandaag 9 augustus Facebook Messenger geïntroduceerd geïntroduceerd. Facebook Messenger is een nieuwe mobiele app die het sturen van berichten vereenvoudigt en je zo een snellere manier geeft berichten naar je vrienden of groepen te sturen.

Infographic: de geschiedenis van adverteren op YouTube

Infographic: de geschiedenis van adverteren op YouTube

In deze infographic van Mashable kun je zien hoe YouTube zich als social netwerk en als advertientie platform ontwikkeld heeft sinds haar oprichting.

Infographic: de geschiedenis van adverteren op Facebook

Infographic: de geschiedenis van adverteren op Facebook

Tja, Facebook lijkt een neverending success story. Maar zoals we uit deze infographic van Mashable met de geschiedenis van adverteren op Facebook kunnen zien, zijn zeker niet alle ideeën en ontwikkelingen even succesvol geweest...

Blink-182

Blink-182 "bedankt" fans voor schenden copyright op…

Jullie gebruiken onze muziek? Dan gebruiken wij jullie videos. Dat moet de band Blink-182 gedacht hebben bij het maken van hun nieuwste videoclip.

Twitter, van 0 tot 200 miljoen tweets in 5 jaar

Twitter, van 0 tot 200 miljoen tweets in 5 jaar

Twitter vierde 15 juli jongstleden haar vijfde verjaardag. Mooi moment om de belangrijkste mijlpalen in deze vijf jaar in een infographic weer te geven.

Interessante social media case van WNF

Interessante social media case van WNF

Interessante case beschrijving van WNF: succesvolle social media case in 7 stappen via Frankwatching.com. En omdat de casebeschrijving voor veel bedrijven een handig stappenplan bevat en het mooi is dat we kunnen leren van de leerpunten van anderen, bij deze een korte samenvatting.

Social Media Revolution 2011

Social Media Revolution 2011

Een primeur, want vandaag is hij gelanceerd, de update van Social Media Revolution door Socialnomics09.

Disney verdringt Starbucks als #2 brand page op Facebook

Disney verdringt Starbucks als #2 brand page op…

Disney snelt Starbucks voorbij qua aantal fans op de brand page en is daarmee na Coca Cola het brand met de meeste Facebook fans.

Laatste "#KHDD BLOG" artikel
Opinie
Opinie