Interart introduceert nieuwe webshop in samenwerking met Kittyhawk

Interart gaat gebruik maken van internet om klanten de mogelijkheid te geven om de kunstwerken vanuit huis te bekijken en aan te schaffen.
  • Interart-kunstkopen.nl homepage
  • Interart-kunstkopen.nl product overzicht
  • Interart-kunstkopen.nl overzichtspagina
  • Interart-kunstkopen productpagina

Kunstkopen-interart.nl; een webshop voor de kunstliefhebber

Interart Beeldentuin biedt kunstliefhebbers de kans om in een mooie, landelijke en rustgevende omgeving, kunstwerken te bekijken die gemaakt zijn voor een langdurig leven in de buitenlucht of in de woon- of werkomgeving.

Om klanten van Interart nog beter van dienst te kunnen zijn, is er naast de website www.interart.nl nu een webshop ontwikkeld die een gebruiksvriendelijk overzicht geeft van een groot aantal beschikbare kunstwerken verdeeld over een zestal categorieën. De kunstwerken kunnen uiteraard online bekeken en direct aangekocht worden. Daarnaast wordt er ook interessante achtergrondinformatie over de kunstenaars gegeven.

Maar kunst moet je beleven en het liefst niet alleen. Daarom biedt Interart diverse mogelijkheden op de website om interactie aan te gaan, zodat zij hun bezoekers ook online van extra informatie kunnen voorzien. Daarnaast kunnen bezoekers gebruik maken van social media toepassingen om hun mening te geven over een kunstwerk, maar ook om daarmee de mening van andere mensen in hun netwerk te vragen.

Magento als platform voor de Interart webshop

De webshop kunstkopen-interart is door Kittyhawk ontworpen en ontwikkeld op het platform Magento. Dit solide framework en open architectuur biedt een goede basis voor visuele en functionele uitbreidingen in de toekomst, waarbij naast de online aankoopmogelijkheden een grote nadruk komt te liggen op onder meer "social shopping" en verdere interactie.

Het online universum van Interart verder uitbouwen

De introductie van de webshop is pas de eerste stap in de online doelstelling van Interart. Met behulp van de kennis en ervaring van Kittyhawk wordt de komende tijd gewerkt aan het inrichten en ontwikkelen van een online universum voor Interart, waarbij Facebook, Twitter en Youtube een belangrijke rol gaan spelen. Wil je die ontwikkeling meemaken, volg Interart dan bijvoorbeeld op Twitter of wordt fan van hun Facebook pagina.

 

Nieuwsgierig of geïnspireerd geraakt naar aanleiding van de samenwerking tussen Interart en Kittyhawk? Of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Volg ons op Facebook

Laatste "Trots" artikel
Facebookcampagne Spa Zuiver Amsterdam
Facebookcampagne Spa Zuiver Amsterdam