Kittyhawk inspiratiesessie: Klantenservice 3.0

De online wereld verandert sneller dan de wereld van bedrijven. Door de ontwikkelingen en het gebruik van social media en mobiele technologieën vindt een ware revolutie plaats. In deze inspiratiesessie staan we stil bij de mogelijkheden van social media om een optimale online klantenservice ervaring te realiseren. Daarnaast is het zo net voor het einde van het jaar een mooi moment om even stil te staan bij de belangrijkste social media gebeurtenissen van afgelopen jaar.

De missie van Kittyhawk is om bedrijven te helpen veranderen. Daarom organiseren wij een serie van inspiratiesessies en workshops voor de marketeers en organisaties die in de dagelijkse praktijk opzoek zijn naar concrete handvatten in het/hun online universum.

15.00 - 16.00 Recap 2011 door Jeroen van de Ven

December is de maand van lijstjes, van terugkijken en vooruitblikken. En bij Kittyhawk doen we dat ook. Jeroen zal tijdens deze inspiratiesessie stil staan bij de belangrijkste ontwikkelingen op online gebied in het afgelopen jaar. De tops en de flops van 2011 zijn namelijk de cases waar iedereen van kan leren om in 2012 de social media strategie en implementatie naar een hoger niveau te tillen.

16.00 - 17.00 Klantenservice 3.0 door Katherine Kucherenko

Iedereen wil meer leads! Maar hoe kan Social Media worden ingezet om sterkere relaties met de klanten te krijgen en te behouden? Waar moet je op letten als je Social Media wilt inzetten om drempels in de customer service te verlagen? Tijdens deze inspiratiesessie krijg je inzicht in het effectief inzetten van deze nieuwe klantenservice kanalen. En als dat goed zit, dan volgen de leads vanzelf.     

17.00 - ..... Napraten met borrel en hapje

In twee uur tijd worden in hoog tempo cases, tips, visies, ideeën, theorieën en praktijk voorbeelden behandeld. Meer dan genoeg om daarna onder het genot van een drankje verder over van gedachten te wisselen.

Voor wie is deze inspiratiesessie interessant?

Dit seminar is ontwikkeld ter inspiratie van ondernemers, directieleden en (marketing, loyalty, crm, customer support etc) managers die met social media een extra dimensie aan hun klantenservice ervaring willen toevoegen. En natuurlijk voor iedereen die the highs and the lows van 2011 in social media perspectief nog eens voorbij willen zien komen.  

De kosten en locatie voor de inspiratiesessie

Wij bij Kittyhawk delen graag onze visie, kennis en ervaringen op online gebied. Dat doen we via onze site, op online plekken als Twitter, Linkedin, YouTube en Slideshare, maar ook via seminars. Deelname aan een inspirateisessie is gratis, de enige bijdrage die we verwachten is een actieve instelling en het delen van eigen ervaringen. 

Datum:
22 december 2011

Locatie:
Kittyhawk HQ
Eisenhowerweg 14F
5466 AC Veghel

De koffie staat klaar vanaf 14.30 uur.

Inschrijven doe je zo...

Wij zijn ontzettend benieuwd naar je motivatie om aanwezig te zijn bij het event. Zo kunnen we daar waar mogelijk daarop inspelen. Daarom vragen we je als inschrijving je motivatie als reactie hieronder te plaatsen.

Het aantal plekken is (helaas) beperkt. Bij overinschrijving kan selectie plaatsvinden op basis van de motivatie.

info
Kittyhawk
23 jan 2012
Dit artikel is
5348x bekeken

Reacties (11)

Hoi Katherine en Remco,

Helaas zie ik geen datum bij het event staan, of kijk ik er overheen?
Wil iv.m. mijn bedrijf natuurlijk op de hoogte zijn, en blijven, van de laatste trends op het gebied van social media.
Graag hoor ik even van jullie, alvast bedankt!

Groeten Raoul.
Raoul van Reuth  07 dec 2011 - 08:32
Hallo Jeroen,

Beachkluis mag natuurlijk niet ontbreken bij deze presentatie! Daarom wil ik Fares, Alexander en mijzelf graag aanmelden!

Gr.
Tim Timmermans
Beachkluis
Tim Timmermans - Beachkluis  07 dec 2011 - 12:32
Ik kom graag luisteren en reageren! op het verhaal over social media.
gr, Joep
Joep de Hoog  08 dec 2011 - 14:03
Ik ben graag van de partij! Klinkt interessant en hoor graag meer.
Peter
Peter Broer  08 dec 2011 - 14:04
Als al mijn ervaringen in de auto passen neem ik ze mee! Graag ben ik van de partij. Hoop inspiratie op te doen op gebied van social media voor B2B!
Groet,
Bernice
Bernice Verbakel  13 dec 2011 - 15:49
Klinkt inspirerend, gezellig en ook nog eens in de buurt.

Zelf o.a. betrokken bij (society30.com), "a smart, simple, sustainable & sharing society".

Indien mogelijk graag aanwezig donderdagmiddag 22 dec. met 1 à 2 personen.
M.  15 dec 2011 - 06:25
Dag Raoul, Tim, Joep, Peter, Bernice en M(?). Jullie zijn van harte welkom a.s. donderdag! Stuur aub de gegevens van collega's die meekomen naar [email protected]. Tot dan!
Katherine Kucherenko  18 dec 2011 - 19:16
Iedereen alvast hartelijk dank voor de aanmelding! Zie jullie allen graag a.s. donderdag om 14:30! En mocht je nog mensen weten voor wie deze sessie ook relevant en interessant is nodig ze namens ons uit!
Jeroen  18 dec 2011 - 22:30
Interessant deze inspiratiesessie. Jammer genoeg laat mijn agenda het niet toe, anders was ik zeker aanwezig geweest.
Ineke Derksen  19 dec 2011 - 16:41
Ziet er erg interessant uit.

Helaas heb ik andere verplichtingen.

Komt deze sessie nog eens terug? Of is dit afhankelijk van a.s. donderdag?
Roy  19 dec 2011 - 17:02
  1. 1
  2. 2
This thread has been closed from taking new comments.

Volg ons op Facebook