Kittyhawk ontwikkelt nieuwe website AFP Holland

AFP (Apeldoorn Flexible Packaging B.V.) is een kwaliteitsspeler, die innovatief en servicegericht flexibele verpakkings-concepten ontwikkelt en vermarkt. Kittyhawk heeft een site mogen ontwerpen en ontwikkelen die bij zo'n speler past.
  • Afbeelding 1
  • Afbeelding 2
  • Afbeelding 3
  • Afbeelding 4

Website concept, ontwerp en development

Kittyhawk heeft het concept, het design en de ontwikkeling van de nieuwe website van AFP gedaan. Daarbij is qua design en functionaliteiten aangesloten bij datgene waar AFP voor staat: innovatief, servicegericht en flexibel. 

Het design is modern, maar voor een B2B bedrijf met de donkere achtergrond ook gedurfd. Centraal in de website staan de productpagina's die met de eenvoudige navigatie met maximaal twee keer klikken te bereiken zijn. Functionaliteiten hebben slechts twee doelen: usability en conversie verhogend. En omdat niet elke klant alleen zoekt op basis van productnamen is er via portals de mogelijkheid om op basis van technologie, markt of verpakking tot de juiste producten te komen.

De website  is ontwikkeld op ModX CMS. De doorlooptijd van design tot livegang was circa 2 maanden. Qua SEO score behaalt de site voor techniek een 7,3, voor SEO optimalisatie van de content 73% en qua populariteit een magere 4.0, wat een gemiddelde geeft van 6.2. Om nog beter te scoren in Google moet dus gewerkt worden aan linkbuilding, maar met .

Wil je meer informatie of weten wat Kittyhawk voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Volg ons op Facebook

Laatste "Trots" artikel
Facebookcampagne Spa Zuiver Amsterdam
Facebookcampagne Spa Zuiver Amsterdam