Kittyhawk ontwikkelt website Autofocus.nl

AutoFocus.nl is één van de onderdelen van het AutoFocus drieluik. Deze website is ontwikkeld door Kittyhawk en een aanvulling op het AutoFocus magazine en het actieblag Big Deals.
  • Afbeelding 1
  • Afbeelding 2
  • Afbeelding 3
  • Afbeelding 4
  • Afbeelding 5

AutoFocus is een speciaal concept dat ontwikkeld is door de Vrooam-grossiers. Het concept heeft als doel om autobedrijven met aanbiedingen, tips, technische informatie te informeren over auto-onderdelen en gereedschappen. Het platform AutoFocus bestaat uit AutoFocus Magazine, Big Deals, de website www.autofocus.nlen het narrowcastingkanaal AutoFocusTV.

De website autofocus.nl

Via de actiepagina worden, na het inloggen, actuele prijzen getoond en kunnen direct worden besteld. Via de zoekfunctie rechtsboven aan deze pagina kan ook snel worden gezocht op artikel of trefwoord. De artikelen worden besteld via ‘mijngrossier’ (ook een project van Kittyhawk). AutoFocus.nl biedt naast het bestellen van aanbiedingen een scala aan aanvullende onderwerpen: het laatste nieuws met betrekking tot AutoFocus, het magazine online lezen, alle informatie over AutoFocusTV, sleuteltips, productnieuws en toolmovies.

Overige projectinformatie

De website mijngrossier.nl is ontwikkeld op het ModX CMS. De netto doorlooptijd van dit project (inclusief contentplaatsing) bedroeg circa 2 maanden.

 

Wil je meer weten over dit project? Of wat Kittyhawk voor de online platformen van jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

Volg ons op Facebook

Laatste "Trots" artikel
Facebookcampagne Spa Zuiver Amsterdam
Facebookcampagne Spa Zuiver Amsterdam