Kittyhawk Public Speaking

Regelmatig spreekt Remco van Buren van Kittyhawk op uitnodiging op congressen, symposia, business meetings en netwerk bijeenkomsten. Kijk hier bij welke evenementen Kittyhawk aanwezig zal zijn en wat het onderwerp is. Heb je zelf een evenement en wil je Kittyhawk betrekken, just let us know!
De Bourgondische Vakbeurs BBB 2015 - Presentatie

De Bourgondische Vakbeurs BBB 2015 - Presentatie…

De bourgondische horecavakbeurs BBB in MECC Maastricht staat garant voor innovatieve producten, interessante activiteiten, inspirerende vakgenoten en een sausje van de Limburgse gastvrijheid. Remco van Buren is uitgenodigd door de stichting Les Amis GastrEUnomiques om een presentatie te verzorgen…

Workshop Solliciteren met Social Media - DeBroekriem

Workshop Solliciteren met Social Media - De Broekriem

Starters en in-between-jobbers opgelet! DeBroekriem gaat op donderdag 3 september van start in Tilburg. Naast een inspirerende workshop van gastspreker Remco van Buren is ook wethouder Erik de Ridder aanwezig.

Nationale Grootkeuken Dag - Presentatie

Nationale Grootkeuken Dag - Presentatie "Social Media…

Na een zeer succesvolle eerste editie van het “Grootkeuken Innovatie Platform – Nationale Grootkeuken Dag.” nodigen wij u dit jaar ook weer graag uit voor Nationale Grootkeuken Dag. Tijdens deze dag informeren wij u over de laatste trends in de markt en over de nieuwe ontwikkelingen en…

SMC013 Thema-avond ‘Marketing, What’s Next?’

SMC013 Thema-avond ‘Marketing, What’s Next?’

Op maandag 4 februari 2013 organiseert SMC013 de gratis thema-avond ‘ Marketing, What’s Next?’ over de veranderende rol van marketing en social media. Twee die-hard online marketing dudes zullen die avond het podium betreden.

B2B Goes Social II

B2B Goes Social II

Hét social media business to business event van 2011 was toch wel B2B Goes Social. In april vindt de tweede sessie plaats bij Nyenrode Business Universiteit. Be there!

Kittyhawk en IQNOMY Inspiratiesessie: Magnetic Content & Online Engagement

Kittyhawk en IQNOMY Inspiratiesessie: Magnetic Content…

Alle marketeers staan in 2012 voor één uitdaging: effectieve engagement online met de doelgroep. Hoe kun je met online activiteiten op effectieve wijze de aandacht krijgen van jouw doelgroep? De oplossingen zijn simpel: Magnetic content & Online engagement.