Kittyhawk richt 34 Facebook pagina's in voor Luzac

Geïnspireerd door een social media training van Kittyhawk, wil Luzac ook op sociale media contact onderhouden met haar leerlingen. Facebook gaat daarin een centrale rol spelen. Kittyhawk heeft voor alle 34 vestigingen van Luzac Lyceum en Luzac College de Facebook pagina's ingericht.
  • Luzac
  • Facebook pagina Luzac Alkmaar
  • Facebook pagina Luzac Groningen
  • Facebook Luzac content page via CMS
  • Facebook Luzac Lyceum content page via CMS

Beheersbare contentpagina's op de Facebook pagina

De Facebook pagina's van Luzac hebben allemaal twee aparte pagina's met informatie over Luzac College en Luzac Lyceum gekregen. Deze pagina's richten zich naast het bieden van korte, algemene informatie ook op twee conversies: traffic naar de site en het aanvragen van de opleidingsbrochures. De inhoud van de pagina's zijn via een contentmanagement systeem (CMS) door de beheerders van de pagina's zelf te beheren. Kittyhawk heeft deze pagina's ontwikkeld op basis van het MODX CMS.

Van persoonlijke profielen naar bedrijfspagina's

Enkele vestigingen van Luzac Lyceum en College waren al actief op Facebook. Maar ze maakten allemaal gebruik van een persoonlijke profielpagina in plaats van een bedrijfspagina. Behalve dat een bedrijfspagina enkele interessante mogelijkheden biedt, die een persoonlijke pagina niet heeft zoals statistieken, is het volgens de richlijnen van dit social netwerk eigenlijk verboden om als bedrijf een persoonijke pagina te gebruiken.

De persoonlijke pagina's zijn allemaal omgezet naar bedrijfspagina's, inclusief alle content, status updates en vrienden. 

 

Wil je meer weten over dit project of wil je eens van gedachten wisselen over wat Kittyhawk voor jouw organisatie kan betekenen met betrekking tot Facebook of andere social media, neem dan gerust contact met ons op. 

Volg ons op Facebook

Laatste "Trots" artikel
Facebookcampagne Spa Zuiver Amsterdam
Facebookcampagne Spa Zuiver Amsterdam