Kittyhawk support Wheel of Energy. Jij ook?!

Wheel of Energy - Kittyhawk gaat Wheel of Energy een jaar lang helpen om een bijzonder verhaal via een online universum te vertellen.

Door een groot rad midden op Schiphol te plaatsen, ruim 25.000 lopers te activeren en een jaar lang elke dag een marathon afstand te lopen wil Richard Bottram, bekend van Marathon 365 waarmee hij aandacht wil genereren voor de psychosociale kant van kanker. Het doel is om een looprad gedurende 1 jaar lang, 24 uur per dag in beweging te houden door de inzet vrijwilligers die hun energie willen doneren voor dit project. Kittyhawk gaat helpen om de ruim 26.000 uren die gelopen gaan worden in te vullen door het verhaal van Richard te laten vertellen via online media.

Wheel of Energy - een jaar lang lopen tegen kanker - start op 10-10-2010

Wheel of enery


Het Wheel of Energy is een looprad met een doorsnede van maar liefst 6 meter doorsnee waarin Richard 365 dagen lang elke dag een marathon gaat lopen. Maar dat is niet genoeg! Het doel is namelijk om het wiel 365 dagen lang, 24 uur per dag rond te laten draaien. Daarvoor is de hulp nodig van ruim 25.000 lopers, die het wiel mee draaiende houden en zo meewerken aan het genereren van maximale aandacht voor de strijd tegen kanker. De locatie is Schiphol: een plek waar een reizende wereld bij elkaar komt en daarmee de perfecte plek om aandacht te genereren voor Wheel of Energy.

De website van Wheel of Energy is ook continu in ontwikkeling

Maar niet alleen als loper is kun je support geven, ook via andere mogelijkheden kan een bijdrage geleverd worden. Er zijn al veel bedrijven die op de een of andere manier een bijdrage hebben geleverd of leveren aan dit bijzonder initiatief, bijdragen die allemaal even hard nodig zijn om het tot een succes te brengen. En daarmee helpen ze meteen ook mee om ervoor te zorgen dat er maximale aandacht gegenereerd wordt voor dit goede doel. De rol van Kittyhawk hierin is het ontwikkelen van de online strategie en de creatie en realisatie van de online middelen zoals de website. En net als het Wheel zal ook de website continu in ontwikkeling zijn en wordt deze regelmatig aangepast aan de actualiteiten en wensen en suggesties van de vrienden en supporters van het Wheel of Energy. Zo zal er nog dit weekend een compleet nieuwe versie online gezet worden.

Wheel of Energy, Social Media en de rol van Kittyhawk

Daarnaast zal het geen verrassing zijn dat social media een hoofdrol gaat spelen. Het verhaal achter Wheel of Energy is uniek en bijzonder en genereert daarmee al zijn eigen aandacht. Maar de gesprekken moeten gefaciliteerd worden om hier het maximale uit te halen. Social Media is niet alleen uitermate geschikt om iets vertellen en supporters, fans en vrienden van het project deelnemer of zelfs eigenaar te laten worden van het verhaal, maar ook om de hen de kans te geven dit verhaal verder te delen in hun eigen netwerk. Omdat het rad een jaar lang in beweging zal zijn, gaat Kittyhawk de online campagne het hele jaar monitoren en bijsturen om maximaal effect te bereiken. Momenteel hebben we een enkele relevante social media kanalen ingericht, zoals een Fanpage op Facebook, een Twitter-account, een Hyves pagina, een Youtube videokanaal en een Picasa fotoboek. Op elk platform wordt een stukje van het verhaal verteld. Gaandeweg het project zal dit online universum van Wheel of Energy uitgebreid worden al naar gelang het verhaal zich verspreid over de wereld en sociale media plekken. Word zelf ook follower op Twitter, fan op Facebook of vriend op Hyves, zodat je automatisch op de hoogte gehouden wordt van de ontwikkelingen van het verhaal en er zelf deel van gaat uitmaken.

En jij?! Welke support kun jij leveren?


Wheel of Energy is een heel bijzonder verhaal en iedereen hier bij Kittyhawk is blij dat wij een kleine rol kunnen spelen om er een succes story van te maken. Hopelijk wil jij dit bijzondere initiatief ook steunen. Wil je solo of met vrienden, familie, sportvrienden, kennissen of collega's ook meelopen met Richard Bottram? Schrijf je dan hier in als loper voor het Wheel of Energy in. Of wil je op een andere manier een bijdrage leveren? Dat kan ook, laat dan hier weten dat je een bijdrage wilt leveren.

 

Volg ons op Facebook

Laatste "Trots" artikel
Facebookcampagne Spa Zuiver Amsterdam
Facebookcampagne Spa Zuiver Amsterdam