Narrowcasting oplossing Kittyhawk voor St.Anna ziekenhuis

Ruim 3.280 bezoekers hebben op 17 maart de open dag bezocht die werd georganiseerd door het St. Anna Ziekenhuis en Ananz. De open dag werd georganiseerd in het kader van de landelijke Open dag van de Zorg, die elk jaar op de derde zaterdag van maart plaatsvindt. Op beide locaties wordt teruggekeken op een sfeervolle, zeer geslaagde open dag.
  • Narrowcasting St. Anna design screen1
  • Narrowcasting St. Anna design screen 2
  • Narrowcasting St. Anna design screen 3
 

Om de open dag van St. Anna nog wat meer cachet te geven, werd 2 weken geleden de knoop doorgehakt om de televisies die in het ziekenhuis staan te gebruiken om de bezoekers te informeren over de activiteiten op deze open dag. Tijdens deze open dag is de narrowcasting oplossing van Kittyhawk gebruikt om de bezoekers te informeren over de activiteiten die op de open dag werden gepresenteerd. Via het Content Management Systeem is het mogelijk om op elke televisie andere informatie te tonen. Daarbij zijn alle vormen van content mogelijk zoals bijvoorbeeld visuals, carrousels (bewegende beelden), video, tekst en connecties met social media zoals bijvoorbeeld een realtime twitter-feed.

Narrowcasting voor het bieden van relevante informatie

Na de open dag kunnen dezelfde sjablonen gebruikt worden om algemene informatie aan de bezoekers te tonen. In de toekomst zal narrowcasting ook gebruikt gaan worden om bijvoorbeeld specifieke informatie over wachttijden te tonen. Dat maakt het wachten natuurlijk niet leuker, maar geeft wel duidelijkheid. En met een paar interessante video's kan het natuurlijk wel leuker worden.

Narrowcasting en social media: gebruikerservaringen op locatie

Daarnaast is er ook een twitterstream geïntegreerd. Kun je dus tijdens het wachten de ervaringen van andere mensen lezen of een twitterberichtje sturen om een patiënt een hart onder de riem te steken.en connecties met social media zoals bijvoorbeeld een realtime twitter-feed.

Lees meer over de open dag van St.Anna.

 

Wil je meer weten over dit project? Of wat Kittyhawk voor de online platformen van jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Volg ons op Facebook

Laatste "Trots" artikel
Facebookcampagne Spa Zuiver Amsterdam
Facebookcampagne Spa Zuiver Amsterdam