Nutrifeed lanceert in samenwerking met Kittyhawk nieuwe website

Nutrifeed is de jongdiervoederspecialist van FrieslandCampina. In samenwerking met Kittyhawk heeft zij 1 juli een nieuwe website gelanceerd.
  • Afbeelding 1
  • Afbeelding 2
  • Afbeelding 3
  • Afbeelding 4

Nutrifeed is de jongdiervoederspecialist van FrieslandCampina. Op basis van melk van de leden van FrieslandCampina produceert Nutrifeed hoogwaardige kalvermelkpoeders vanuit een 45 jaar lange historie. Een vertrouwde en veilige basis die borg staat voor een betrouwbaar, gezond en natuurlijk productassortiment. Begin juli heeft Nutrifeed in samenwerking met Kittyhawk een nieuwe website gelanceerd.

Nutrifeed heeft samen met reclamebureau david de nieuwe “uit eigen stal” campagne om onder de boeren die lid zijn van FrieslandCampina nogmaals te benadrukken dat zij onderdeel van de grote familie zijn en tegelijkertijd te duiden wat hun specifieke toegevoegde waarde is.

In het verlengde van deze campagne heeft Kittyhawk een nieuwe website ontworpen en ontwikkeld. De nadruk ligt ook hier weer op “uit eigen stal” waarbij naast nieuws en evenementen, de focus is gelegd op "producten uit eigen stal", "service uit eigen stal" en "kennis uit eigen stal". Daarnaast wordt de site van Nutrifeed gekenmerkt door een eenvoudige en platte navigatie en usability die gericht is op conversie: kennismaken met de bedrijfsadviseurs en het initiëren van contacten.

Nieuwsgierig of geïnspireerd geraakt naar aanleiding van de samenwerking tussen Nutrifeed en Kittyhawk? Of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Volg ons op Facebook

Laatste "Trots" artikel
Facebookcampagne Spa Zuiver Amsterdam
Facebookcampagne Spa Zuiver Amsterdam