Ovalert introduceert nieuwe website ism Kittyhawk

Ovalert ondersteunt veehouders bij vruchtbaarheidsmanagement. Voor dit bedrijf hebben wij samen met ons zusterbedrijf david een nieuwe website ontwikkeld, waarin de verhalen van de veehouders een belangrijke rol spelen.

Ovalert homepage


De homepage kenmerkt zich door een carrousel met foto’s van de veehouders met gepersonaliseerde quotes en video’s. De veehouders worden afwisselend getoond om alle verhalen in gelijke hoeveelheid onder de aandacht te brengen. Bij een bezoek aan de website zal je aandacht getrokken worden naar de video van de veehouder die centraal staat, omdat deze doormiddel van een gifje van de video onder de aandacht word gebracht.Daarnaast word op de homepage aandacht besteed aan de pakketten die Ovalert aanbied en aan hoe Ovalert werkt. 

 

Ovalert mogelijkheden


Ovalert biedt veehouders voor iedere situatie een passende oplossing. Middels bovenstaande keuzemodule op de website kan een veehouder een gespecificeerde offerte aanvragen via de website.

Leuk om te weten!
Voor de video’s van de veehouders van Ovalert hebben onze collega’s van David letterlijk met hun voeten in de klei gestaan bij de koeien. 

Filmpje voor Ovalert door david


Bekijk de website: www.ovalert.nl

 

Laatste "Trots" artikel
Facebookcampagne Spa Zuiver Amsterdam
Facebookcampagne Spa Zuiver Amsterdam