Partners

Online succes behaalt niemand alleen en zodoende werkt Kittyhawk met een select aantal partners die ondersteunen bij het uitvoeren van onze online strategieën en zo bijdragen aan het succes van uw online business.
Coosto

PauwR Internetmarketing

IQNOMY Liquid Internet Mailplus
Uniserver  

Coosto

Net als de legendarische Franse diepzeeonderzoeker Jacques Cousteau duikt Coosto dieper om meer te ontdekken. Alleen is het element van Coosto niet de diepzee, maar het sociale web.

Als social media monitoring & webcare tool houdt Coosto voor u Twitter, Hyves, Facebook, Google+ en tienduizenden blogs, nieuwssites en fora in de gaten. Coosto gebruikt daarvoor een speciaal ontwikkeld en uniek webarchief dat dagelijks wordt aangevuld met miljoenen berichten vanuit meer dan 375.000 bronnen. Op die manier stelt Coosto u in staat de online ontwikkelingen rondom uw bedrijf, product of markt eenvoudig onderzoeken. Daarbij krijgt u niet alleen een beeld van de stand van zaken, maar ook van de ontwikkeling in de tijd. Op deze manier behoudt u de regie over alles wat er op het sociale web over uw merk wordt gezegd.

Verschillende toepassingen van Coosto zijn:

 • brandmonitoring
 • concurrentieanalyse
 • crisismonitoring
 • campagnemonitoring
 • trendonderzoek
 • productinnovatie
 • lead generation
 • webcare

IQNOMY

Kittyhawk heeft als eerste organisatie wereldwijd de status van 'IQNOMY Certified Partner' verworven. IQNOMY kent deze status toe aan bedrijven die in hun visie een belangrijke rol zien voor Liquid Internet en deze zinvol en succesvol kunnen integreren en toepassen in de strategische online adviezen.

IQNOMY gespecialiseerd in online visitor engagement voor bedrijven met hoge bezoekersvolumes op hun websites. IQNOMY maakt de online communicatie tussen consumenten en (B2C) organisaties realtime, persoonlijk en relevant. IQNOMY is een Software as a Service (SaaS) platform dat bedrijven en organisatie in staat stelt iedere anonieme individuele bezoeker van een website direct en persoonlijk te benaderen. De techniek van IQNOMY zorgt ervoor dat de inhoud van een website zich door middel van realtime multidimensional profiling, automatisch aanpast aan de kenmerken en eigenschappen van elke individuele bezoeker.

Liquid Internet is de term voor een nieuwe generatie websites waarvan de content geen vaste vorm of plek meer heeft.

PauwR Internetmarketing

PauwR Internetmarketing is een online marketing en media bureau uit Tilburg die gespecialiseerd is in zoekmachinemarketing, zoekmachineoptimalisatie en analytics. Maar ook in het adverteren op Marktplaats, LinkedIn, Facebook en andere Social Media.  PauwR is door Google gecertificeerd als Google AdWords Qualified Company. Ook heeft PauwR meerdere Google Analytics IQ's, zijn ze Visual Website Optimizer Certified Partner en ROTA Erkend online mediabureau. Net als Kittyhawk vind PauwR het belangrijk om voorop te lopen in de online ontwikkelingen en haar kennis en ervaringen hierover te delen. Check daarom zeker zo nu en dan het PauwR Blog.

PauwR ondersteunt indien nodig Kittyhawk met de uitvoering van online marketing strategieën. Die uitvoerende werkzaamheden hebben betrekking op het inrichten en beheren van online marketing campagnes en inkopen van online media.

MailPlus

MailPlus is een online tool die professionele e-mail nieuwsbrieven en geavanceerde e-mail marketingcampagnes mogelijk maakt. Deze e-mail marketing tool zorgt voor het versturen van:

 • nieuwsbrieven
 • online enquêtes
 • webformulieren
 • polls per doelgroep

En natuurlijk met de mogelijkheid dit te combineren met social media en concreet inzicht in de resultaten door analyses van het klikgedrag tot op persoonsniveau.    

Uniserver

De online bereikbaarheid van onze klanten is belangrijk. Om een maximale kwaliteit te garanderen heeft Kittyhawk in Uniserver een partner die de infrastructuur en datacenterdiensten kan leveren die nodig zijn om de online oplossingen voor onze klanten optimaal te laten werken. 

 

 

Deel dit artikel via:

 • 0
 • Share on Google+
 • 0
Nieuwsbrief

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Ben de eerste die reageert!
This thread has been closed from taking new comments.

Volg ons op Facebook