Pekago lanceert in samenwerking met Kittyhawk nieuwe website

Pekago is een process supplier voor de industriële apparatenbouw. Het was tijd voor een nieuwe website die aansluit bij het innovatieve karakter van Pekago. Kittyhawk heeft de nieuwe site mogen ontwerpen en ontwikkelen.
  • Pekago homepage
  • Pekago contentpagina
  • Pekago contact pagina
  • Pekago content pagina 2

Pekago is sinds 1983 als process supplier gespecialiseerd in ontwikkeling, engineering, matrijsbouw, productie en assemblage van kunststoffen behuizingdelen en technische componenten voor de industriële apparatenbouw. Pekago focust zich daarbij op vier industrieën: 

  • Aerospace
  • Medical devices
  • Industrial Vehicles
  • Industrial Equipment

Website concept, ontwerp en development

Kittyhawk heeft het concept, het design en de ontwikkeling van de nieuwe website van Pekago voor haar rekening genomen. Daarbij is qua design en functionaliteiten aangesloten bij datgene waar Pekago voor staat: Functie, design en maakbaarheid op uiterst economische en innovatieve wijze integreren. En natuurlijk in lijn van het internationale karakter van Pekago zijn er een Engelse en Duitse taalversie toegevoegd.

Het design is modern, transparant, fris en met de nadruk op eenvoudige navigatie waarbij alle pagina's met maximaal twee kliks te bereiken zijn. Functionaliteiten zijn beperkt tot het noodzakelijke en gericht op conversie: contact opnemen. Maar zoals altijd, een mooie site heeft pas zin met bezoekers. Uiteraard heeft Kittyhawk de site gebouwd op basis van de richtlijnen van Google en wel met het ModX CMS. In combinatie met content optimalisatie en linkbuilding zorgt dit ervoor dat de website op relevante zoekdefinities bovenaan eindigt in Google. Kijk bijvoorbeeld naar het screenshot hieronder, waarbij de veel gebruikte zoekdefinitie "cost reduction scan" gebruikt wordt.

Score van Pekago op deze zoekdefinitie in Google: 1.

Ranking Pekago bij Google

 

En waar Pekago partner is in het ‘verpakken’ van uw technologie, is Kittyhawk partner in het online verpakken van uw boodschap.

Wilt u weten hoe we uw boodschap online kunnen verpakken? Neem dan contact met ons op!

Volg ons op Facebook

Laatste "Trots" artikel
Facebookcampagne Spa Zuiver Amsterdam
Facebookcampagne Spa Zuiver Amsterdam