"Perspective" - de nieuwe commercial van Apple voor hen die dingen anders zien

Niemand kan het gemist hebben, 9 september was het Apple Event. Ongetwijfeld waren jouw Facebook en Twitter timelines ook helemaal gevuld met foto's van de nieuwe iPhone6 en (nog spannender) de AppleWatch. Maar Apple introduceerde meer die dag, zoals Perspective, de nieuwe commercial...

Nieuwe commercial van Apple - Perspective

 

Perspective - here is to those who have always seen things differently

Ik bekijk hem stiekem nog vaak en gebruik hem regelmatig in presentaties, die commercial van Apple uit 1997, Here’s is to the crazy oneswaarmee ze een ode gaven aan de mensen die anders zijn omdat zij verandering nastreven. En waarmee Steve Jobs eigenlijk wilden zeggen dat Apple het voortaan anders gingen doen. Die reclame over mensen die schijt hebben aan de status quo. Die niet krampachtig vasthouden aan "de regels". Die volgens sommigen gewoon gek zijn. Of super lastig. Maar die wel een belangrijk ding gemeen hebben: ze willen de mensheid vooruit helpen. Gewoon omdat ze de dingen anders zien.

En weer heeft Apple voor speciaal voor deze mensen een nieuw spotje gemaakt. Een video vol inspirerende teksten die zichtbaar worden vanuit optische illusies. En weer om te laten zien waar Apple zelf voor staat. Want "different is the one thing that will always be the same."

 

Ik ben benieuwd wat jullie van deze Apple-reclame vinden. Laat het vooral weten in de reacties hieronder!

remco
Remco van Buren
11 sep 2014
Dit artikel is
11161x bekeken

Deel dit artikel via:

  • 8
  • Share on Google+
  • 0
Nieuwsbrief

Reacties (3)

Gedecideerde maar waardige opvolger.
Marco Janssen  12 sep 2014 - 06:40
Geweldig mooi en knap gemaakt. Enig punt van kritiek is dat ik zo druk ben met proberen te begrijpen wat er gebeurt in de ruimte, dat ik geen tijd heb om de boodschap goed te absorberen. Dit resulteert en dan weer in dat ik, net als Remco, de commercial nog eens bekijk, .. en nog eens, ... en nog eens.
Ook in dat opzicht knap gemaakt!
Michel Pot  18 sep 2014 - 17:33
G E W E L D I G
Adriaan Oomen  18 sep 2014 - 20:14
  1. 1
This thread has been closed from taking new comments.
Laatste "Gespot" artikel
"Close to home | It can wait", de viral video met statement van AT&T