Portfolio

Een overzicht van de klanten waar Kittyhawk mee samenwerkt en een greep uit het werk dat Kittyhawk voor hen gedaan heeft. Daarbij vind je naast de persberichten die we onder "Trots" hebben staan van enkele cases ook een uitgebreide beschrijving inclusief doelstellingen en resultaten.
Cases

Cases

Hier worden een aantal projecten als case beschreven inclusief de doelstellingen bij aanvang van het project en natuurlijk ook de resultaten. Gewoon om aan de hand van de resultaten te inspireren en te laten zien wat Kittyhawk voor uw organisatie kan betekenen.

Klanten

Klanten

Sinds 2009 werken wij met veel enthousiasme aan de strategie├źn en online universums van onze klanten. Vernieuwende bedrijven die ieder op hun eigen manier de markt waarin ze actief zijn, willen veranderen. Hieronder staan een aantal klanten voor wie ons team, met passie voor de online wereld en…

Trots

Trots

Bij 'Trots' staan we even stil bij de laatste project lanceringen van Kittyhawk, events waar we bij betrokken zijn geweest, nieuws- en persberichten over of van Kittyhawk of andere dingen die we doen of gedaan hebben. Gewoon omdat we er trots op zijn.

Laatste " " artikel
Over ons
Over ons