Rabobank Peelland Zuid lanceert in samenwerking met Kittyhawk het blog Weids

Samen met Rabobank Peelland Zuid heeft Kittyhawk het platform WEIDS ontwikkelt. WEIDS richt zich op de jonge agrariër en gaat over de agrarische vraagstukken ván nu, voor morgen.
  • Afbeelding 1
  • Afbeelding 2
  • Afbeelding 3
  • Afbeelding 4

WEIDS is ontstaan uit gesprekken die Rabobank Peelland Zuid in 2011 heeft gevoerd met nieuwe, jonge en toekomstige agrarische ondernemers. Gesprekken die hen geïnspireerd hebben. In de nabije toekomst wordt veel verwacht van de nieuwe generatie agrarische ondernemers. Daarover wil Rabobank Peelland Zuid graag de dialoog aangaan en ervaringen en kennis uitwisselen.

Een platform voor inspiratie

Het platform biedt de jonge agrariërs inspiratie voor een heldere blik op de agrarische toekomst door het bieden van blog artikelen van experts en adviseurs. Rabobank Peelland zet dus heel bewust haar  coöperatieve netwerk in om de jonge agrariërs te helpen.

En voor discussie en participatie

Rabobank Peelland Zuid wil niet alleen kennis en informatie delen, maar probeert met het platform ook een dialoog met en tussen agrariërs, leeftijdsgenoten, experts en vakgenoten te faciliteren. Ze stimuleren om samen in gesprek gaan over de agrarische vraagstukken van nu, voor morgen.

Om zo samen nieuwe dingen te initiëren

Door het onderling delen van kennis. ideeën en ervaringen, samen te werken en het faciliteren van de discussie (zowel on- als offline) gelooft Rabobank Peelland Zuid dat er nieuwe ideeën zullen ontstaan die de jonge agrariër verder kunnen helpen.

 

De site is ontwikkeld op Wordpress.

Volg ons op Facebook

Laatste "Trots" artikel
Facebookcampagne Spa Zuiver Amsterdam
Facebookcampagne Spa Zuiver Amsterdam