Smile lanceert in samenwerking met Kittyhawk blog Workimprovers

Workimprovers is een initiatief van Smile. Smile biedt met Workimprovers.nl een blog, discussie- en co-creatieplatform aan rondom het thema verbetermanagement.
  • Workimprovers.nl
  • Workimprovers artikel samenvatting
  • Workimprovers reactie formulier
  • Workimprovers homepage
  • Workimprovers artikel -1
  • Workimprovers artikel - 2

Workimprovers als onderdeel van het online universum van Smile

Zoals je al hebt kunnen lezen in het artikel over het online universum van Smile, is Workimprovers één van de centra uit het online universum van Smile. Het platform is opgezet als een web2.0 community platform waarop een keur aan Talking Improvers en gastbloggers hun visies, ideeën en opmerkelijke observaties over verbetermanagement bespreekbaar maken. 

De primaire activiteiten van Smile hebben betrekking op het aanbieden van systemen voor feedback- en verbetermanagement. Maar directeur Wendy Geurkink heeft een visie over de manier waarop verbetermanagement van de toekomst moet werken en hoe dat zorgt voor betere, leukere en zelfs gelukkigere bedrijven. Het blog Workimprovers is het platform waarop Smile haar ideeën en die van andere experts rond verbetermanagement publiceert en uitnodigt tot interactie. Of zoals Wendy in het eerste artikel op het blog zelf stelt: "een eerste stap op weg naar mijn droom; een beter functionerend, werkend Nederland waar waardecreatie en happy work moments hand in hand gaan". 

 

Volg ons op Facebook

Laatste "Trots" artikel
Facebookcampagne Spa Zuiver Amsterdam
Facebookcampagne Spa Zuiver Amsterdam