Stuur je (geheime) liefde een Valentijntweet

Herman Couwenbergh (@Hermaniak) heeft op Twittermania.nl een leuk artikel gewijd aan het Valentijnsinitiatief van Kittyhawk: www.valentijnboodschap.nl .

Dit artikel is geschreven door Herman Couwenberg en gepost op twittermania.nl. Het artikel hieronder is hiervan een exact kopie. Bij deze onze dank voor de aandacht!

 

Stuur je (geheime) liefde een Valentijntweet

Door Herman Couwenbergh op 12 - 02 - 2011

Aanstaande maandag is het Valentijnsdag! De dag waarop iedereen, nou ja, iedereen, vol spanning zijn of haar brievenbus in de gaten houdt in de hoop dat een geheime aanbidder van zich laat horen. Tot zover de theorie, in de praktijk is het vaker een dag dat geliefden elkaar laten weten dat ze nog steeds veel om elkaar geven. Van oorsprong stuurde je je (geheime) liefde een (anonieme) kaart. Tegenwoordig zijn kaarten, e-cards, mails en dergelijke ook gebruikelijk. En natuurlijk kan Twitter dan niet achterblijven!

Valentijnboodschap via Twitter

 

Op de site  Valentijnboodschap.nl kun je dat doen. Je kunt kiezen of je een tweet of een een e-mail wilt versturen. Ik koos natuurlijk voor een tweet.

Eerst mag je kiezen wie jouw woordvoerder wordt. Omdat mijn lief McDreamy van Grey’s Anatomy wel leuk vindt, koos ik daar natuurlijk voor. De volgende stap is een keuze uit een aantal vooropgestelde boodschappen. Dat zijn er 22 en de keuze is erg ruim. Van lieve aandoenelijke tot een beetje ‘stoute’!

Jouw ‘windjes’ ruiken een beetje vies, maar toch ben jij diegene waar ik voor kies.

Vervolgens kies je voor Twitter naam of emailadres, afhankelijk of je een Valentijnsmail of -tweet wilt versturen, geef je jezelf een nickname (die krijgt de ontvanger dus te zien!!!) en dan krijg je het voorbeeld te zien en kun je de mail of tweet versturen.

Stuur je (gehieme) liefde een Valentijntweet

 

Erg gemakkelijk en toch stiekem wel leuk; ik hoop dus maar dat mijn lief dit weekend dit niet leest, anders is de verrassing weg.

De eerlijkheid gebiedt me om te zeggen dat Valantijnsboodschap.nl niet de enige is. Je kunt ook kiezen voor Valentijnstweet.nl. Die is gesponsord door Transavia. Daar kun je zelf je boodschap opstellen.

Ik ben benieuwd hoeveel Valentijnstweets aanstaande maandag verstuurd worden. Ik hoop in ieder geval dat de makers achter de sites bekend zijn met het begrip Twitterjail, anders zou de hele actie wel eens in het water kunnen vallen als ze over de 150 tweets per uur gaan, en als het een beetje aanslaat… dan zou dat best wel eens kunnen.

Oh, en wie mij de geheime liefde wil verklaren; het adres is  @Hermaniak Ik zit vol spanning te wachten…

©Twittermania

 

remco
Remco van Buren
13 feb 2011
Dit artikel is
3201x bekeken

Deel dit artikel via:

  • 0
  • Share on Google+
  • 0
Nieuwsbrief

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Ben de eerste die reageert!
This thread has been closed from taking new comments.
Laatste "Gespot" artikel
"Close to home | It can wait", de viral video met statement van AT&T