Twitter blunder Malaysia Airlines

Op Twitter is ophef ontstaan over een tweet van Malaysia Airlines die op zijn zachts gezegd niet heel handig was. In het bericht wat bij een promotie-actie hoorde, schreef MA: "Want to go somewhere, but don’t know where?”

Twitter blunder Malaysia Airlines

 

De Twitter blunder van Malaysia Airlines

De tweet was bedoeld als een eindejaarspromotie van MA om aandacht te vragen voor een aantal van hun deals voor de laatste weken van dit jaar. Maar helemaal goed pakte dat niet uit met de vluchten MH370 en MH17 in het achterhoofd...

 

Want to go somewhere, but don't know where? Our Year-End Specials might just help! #keepflyinghttp://t.co/aHt4yRykzd pic.twitter.com/k6hEOZb42s

— Malaysia Airlines (@MAS) November 27, 2014

 

Het duurde niet lang voordat op Twitter kritische geluiden rondom de promotie tweet te lezen waren.

Reactie Malaysia Airlines

Malaysia Airlines monitort natuurlijk Twitter goed en had snel door dat de reclametweet niet echt gewaardeerd werd en reageerde direct:

“A recent tweet posted regarding our Year-End Specials was intended to inspire travelers during this holiday period to explore destinations and deals Malaysia Airlines is offering. Unfortunately, it unintentionally caused offence to some, and we have since removed the tweet.”

 

remco
Remco van Buren
28 nov 2014
Dit artikel is
4709x bekeken

Deel dit artikel via:

  • 4
  • Share on Google+
  • 0
Nieuwsbrief

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Ben de eerste die reageert!
This thread has been closed from taking new comments.
Laatste "Gespot" artikel
"Close to home | It can wait", de viral video met statement van AT&T