Vastelastenbond gaat samen met Kittyhawk online activiteiten verder ontwikkelen

Vastelastenbond wil nog beter gebruik maken van de mogelijkheden van internet en gaat dan ook haar online activiteiten verder ontwikkelen. Als partner heeft zij daarvoor internet adviesbureau Kittyhawk gekozen.

De Vastelastenbond is een vereniging van consumenten en is opgericht om samen kortingen te realiseren bij aanbieders van diensten en producten die tot de vaste lasten behoren. De Vastelastenbond bundelt de kracht van consumenten om zo prijs, service en voorwaarden bij aanbieders bespreekbaar te maken. Hierbij staat het gemak voor de leden voorop. De Vastelastenbond selecteert de beste aanbiedingen en onderhandelt deze uit. Er worden goede serviceafspraken gemaakt met aanbieders. Daarnaast worden leden voorzien van tips zodat er samen maximaal bespaard kan worden.

Vastelastenbond voelt vanuit haar verenigingsfunctie een nauwe betrokkenheid bij haar leden en merken dat online daar een belangrijke rol bij speelt. En omdat het draait om de leden en niet om Vastelastenbond zal de website daar in de toekomst een steeds minder belangrijke rol in spelen. Zij gaat proactief de leden opzoeken op plekken waar ze online aanwezig zijn en gaat ze hier indien gewenst met raad en daad bijstaan of juist input en feedback vragen om de dienstverlening nog verder te kunnen verbeteren.  

Om dit succesvol te ontwikkelen is Vastelastenbond een samenwerking aangegaan met Kittyhawk. Kittyhawk is een jong en ambitieus internet adviesbureau uit Veghel, gespecialiseerd in building online business. In eerste instantie zal Kittyhawk samen met Vastelastenbond een online strategie ontwikkelen.

Volg ons op Facebook

Laatste "Trots" artikel
Facebookcampagne Spa Zuiver Amsterdam
Facebookcampagne Spa Zuiver Amsterdam