Verras jouw Valentijn met een anonieme tweet of email

Met Valentijn anoniem de liefde verklaren aan jouw grote geheime liefde? Wil jij je partner op Valentijn verrassen met een originele boodschap? Dat kan met www.valentijnboodschap.nl, gewoon een leuk initiatief van Kittyhawk.

Morgen is het weer zover: Valentijnsdag! Vroeger werd deze dag door veel gebruikt om je geheime liefde de liefde te verklaren. Natuurlijk is het leuk om van je geliefde of partner een leuk Valentijnsgeschenkje te krijgen, maar spannender is natuurlijk die geheime aanbidder of aanbidster. De hele dag afwachten of er 's avonds nog een brief of kaartje zonder afzender maar met die ene speciale boodschap in de brievenbus te vinden is. Maar kaartjes en brieven zijn zooo 1995 en e-cards zijn ontzettend 2001. E-mail is nog steeds online het populairste online communicatiemiddel en 2011 wordt wellicht de grote doorbraak van onder andere Twitter. Maar ja, dat is dan weer niet anoniem. Maar daar heeft Kittyhawk een oplossing voor gemaakt: www.valentijnboodschap.nl .

 Valentijnboodschap homepage

 

Dus wil jij anoniem de liefde verklaren aan jouw Valentijn?

Wil jij je partner verrassen met een originele boodschap, of ben je gewoon te laat met het halen van een valentijnskaart en bloemen? Dan kun je dat doen op www.valentijnboodschap.nl . Wij hebben alvast een aantal liefdevolle, grappige en prikkelende berichten gemaakt die jij via een Tweet of een E-mail anoniem aan jouw Valentijn kunt sturen.

Jouw Valentijn anoniem je liefde verklaren in 3 stappen

  1. Kies eerst wie voor jou je boodschap moet overbrengen. Wat dacht je van MC Dreamy of wellicht Paris Hilton? En kies ook welke boodschap je wilt laten sturen. Je kunt kiezen uit maar liefst 22 verschillende berichtjes, van lief, tot ondeugend tot "met een knipoog". Wat dacht je van: "Als ik denk aan jouw mooie ogen en stralende lach, is ‘ie weer helemaal goed; mijn dag." of "Liefde is vriendschap met vlammen. Zo’n grote vuurbol,  jongûh!!  *BAM* "
  2. Vervolgens vul je de Twitter naam of emailadres van de ontvanger in en geef je jezelf een nickname (let op: die krijgt de ontvanger te zien!!!)
  3. En tot slot krijg je het voorbeeld te zien en kun je de mail of tweet versturen.

En wij zorgen dat het bericht automatisch anoniem aan jouw Valentijn gestuurd wordt.


Valentijnboodschap resultaat

 

Maak direct jouw aan bericht op www.valentijnboodschap.nl.
Het kan maar geregeld zijn! Want ja, leuker konden we het wel maken, en ook makkerlijker...

Volg ons op Facebook

Laatste "Trots" artikel
Facebookcampagne Spa Zuiver Amsterdam
Facebookcampagne Spa Zuiver Amsterdam