Website Open Huis ROC Leijgraaf

Voor ROC de Leijgraaf heeft Kittyhawk de website voor het Open Huis ontworpen en ontwikkeld. De mini website 'Open Huis' laat in één oogopslag zien wat geïnteresseerden kunnen verwachten bij een bezoek aan de oriëntatiedagen van ROC de Leijgraaf.
  • Website Open Huis ROC de Leijgraaf 1
  • Website Open Huis ROC de Leijgraaf 2
  • Website Open Huis ROC de Leijgraaf 3

Geen open dag maar een Open Huis

De website is gericht op jongeren én hun ouders die hun vervolgopleiding gaan kiezen. En dat is niet voor alle leerlingen een makkelijke klus. De keuze is groot. Maar ook niet onbelangrijk, hoe zit het met een kans op een baan? En ga je je er wel thuisvoelen?  De Leijgraaf is meer dan een school waar je een vak leert. Dat weten ze en dat laten ze alle bezoekers tijdens het Open Huis zelf ervaren. 

Een one-page website voor het Open Huis

De website heeft een one-page opbouw, waarbij alle informatie op dynamische wijze in één pagina gepresenteerd wordt. Zeker gelet op de vele mobiele gebruikers een leuke manier van de informatie presenteren waarbij je op een natuurlijke manier door de website "slide". In een aantal hoofdstukken komen de belangrijkste onderdelen van het dagprogramma voorbij. Zo kun je je aanmelden voor meedraailessen en vind je informatie over de Open Huis sessies (seminars en workshops) die gehouden worden. Natuurlijk kun je daar ook direct online plaatsen voor reserveren. 

De website heeft als basis WordPress waarbij deels standaard applicaties van dit systeem zijn gebruikt en waar deels maatwerk aanpassingen op zijn gedaan. 

Bekijk vooral ook de website voor het Open Huis van ROC de Leijgraaf eens! 

Wil je meer weten over dit project of wil je eens van gedachten wisselen over de website van jouw bedrijf, neem dan gerust contact met ons op.  

 

Volg ons op Facebook

Laatste "Trots" artikel
Facebookcampagne Spa Zuiver Amsterdam
Facebookcampagne Spa Zuiver Amsterdam