Huisstijl en website Riellander Pracht

Riellander Pracht is sinds oktober 2013 actief als zelfstandig merk in varkensvlees. En niet zo maar varkensvlees, maar enkel Brabants en duurzaam varkensvlees. Voor Riellander Pracht heeft Kittyhawk de huisstijl en website ontwikkeld.
  • Website Riellander Pracht 1
  • Website Riellander Pracht 2
  • Website Riellander Pracht 3

Riellander Pracht verkoopt varkensvlees afkomstig van Brabantse boeren die hun varkens houden volgens het concept “Keten Duurzaam Varkensvlees”. Dat staat voor een duurzame wijze van houden van varkens en het hebben van respect voor het dierenwelzijn en milieu, maar zorgt ook nog eens voor een veel beter kwaliteit vlees. En daar is het Riellander Pracht om te doen: het beste vlees met oog voor de dieren.

Huisstijl Riellander Pracht

Het Brabantse, de traditie, de kwaliteit hebben we terug proberen te laten komen in het logo en de payoff. Het logo ademt authenticiteit en varkensvlees, terwijl de slogan alles samenvat: Brabantse traditie in vlees.  

One-page website

Er is gekozen voor een one-page website. Riellander Pracht heeft niet veel informatieve pagina's nodig om te zeggen waar ze voor staan. De one-page website geeft een overzichtelijke en aantrekkelijke manier om uitleg te geven over waar de Brabantse tradidtie in vlees vandaan komt, hoe Riellander Pracht duurzaamheid en het Brabantse karakter hoog in het vaandel heeft staan en waartoe dat leidt: het lekkerste vlees. En hoe kun je dat beter proberen dan met continu nieuwe recepten die Riellander Pracht op de website deelt. De bezoeker kan gemakkelijk door alle content scrollen of gebruik maken van een navigatiebalk.  

De website is gebouwd in het CMS systeem MODx waar alleen maatwerk is toegepast. De website beheerder van Riellander Pracht kan binnen MODx de gehele website up-to-date houden door content toe te voegen of aan te passen. 

Bekijk vooral ook de website Riellander Pracht eens! 

Wil je meer weten over dit project of wil je eens van gedachten wisselen over de website van jouw bedrijf? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

Volg ons op Facebook

Laatste "Trots" artikel
Facebookcampagne Spa Zuiver Amsterdam
Facebookcampagne Spa Zuiver Amsterdam