Website Wheel of Energy

Kittyhawk heeft de website van Wheel of Energy, een goed doel en prachtig initiatief van marathonloper Richard Bottram in zijn strijd tegen kanker.
  • Afbeelding 1
  • Afbeelding 2
  • Afbeelding 3
  • Afbeelding 4

Wheel of Energy365 is een actie van Stichting Marathon365. Initiatiefnemer en marathonloper is Richard Bottram. Wheel of Energy365 wil bijdragen aan een wereld waarin de ziekte kanker niet langer levensbedreigend is. Bovendien vragen ze donaties voor psychosociale ondersteuning zodat de kwaliteit van leven met kanker vergroot kan worden.

Wheel of Energy - een jaar lang lopen tegen kanker

Het Wheel of Energy is een looprad met een doorsnede van maar liefst 6 meter doorsnee waarin Richard 365 dagen lang elke dag een marathon gaat lopen. Maar dat is niet genoeg! Het doel is namelijk om het wiel 365 dagen lang, 24 uur per dag rond te laten draaien. Daarvoor is de hulp nodig van ruim 25.000 lopers, die het wiel mee draaiende houden en zo meewerken aan het genereren van maximale aandacht voor de strijd tegen kanker. De locatie is Schiphol: een plek waar een reizende wereld bij elkaar komt en daarmee de perfecte plek om aandacht te genereren voor Wheel of Energy.

Kittyhawk steunt Wheel of Energy

Een jaar lang lopen om aandacht te vragen voor de ziekte kanker, dat is iets heel bijzonders. En aan dit soort bijzondere zaken wil Kittyhawk graag een steentje bijdragen en gedurende het hele traject sponsoren wij dan ook alle online zaken (zie ook: http://www.kittyhawk.nl/kittyhawk-support-wheel-of-energy-jij-ook.html).

Overige projectinformatie

De website heeft een duidelijke blog look&feel om op de site (net als op de sociale media platformen) het initiëren van interactie en participatie centraal staat. Het blog is ontwikkeld op ModX CMS. De doorlooptijd van design tot livegang is circa 2 maanden.  

Nieuwsgierig of geïnspireerd geraakt naar aanleiding van de samenwerking tussen Wheel of Energy en Kittyhawk? Of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Volg ons op Facebook

Laatste "Trots" artikel
Facebookcampagne Spa Zuiver Amsterdam
Facebookcampagne Spa Zuiver Amsterdam