Wheel of Energy, loop jij al mee?!

Inmiddels draait al 70 dagen het Wheel of Energy op Schiphol. Elke dag loopt Richard Bottram daarin een marathon om aandacht te vragen voor de strijd tegen kanker. Of het nu sneeuwt, vriest dat het kraakt of kerstmis is. Loop ook mee om het te steunen!

Wheel of Energy draait door. Door weer en wind!

 

Het Wheel of Energy draait 365 dagen, ook met kerst

Richard Bottram loopt dagelijks een volledige marathon in het Wheel of Energy (ja, dat leest u goed: dagelijks een marathon oftewel 42,195 km) omdat hij aandacht wil vragen voor de strijd tegen kanker. Het is de ambitie om het Wheel gedurende 365 dagen draaiende te houden, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. En niet alleen bij aangename temperaturen en een lekker zonnetje, ook als het vriest dat het kraakt, de ANWB een weersalarm afgeeft en Nederland bedekt wordt onder een dikke laag sneeuw. En ja, zelfs met Kerstmis en Oud&Nieuw wordt er gelopen door Richard en supporters van dit goede doel.

Oproep Hart van Nederland: wie loopt er mee met Kerstmis?

Maar zoals het item van Hart van Nederland al laat zien, met kerstmis zijn er nog plekken in het Wheel of Energy. De vraag is, wie loopt er mee?! Wil je kerst echt in het teken van anderen zetten die je steun kunnen gebruiken, schrijf je dan nu in voor het Wheel of Energy! En mocht je nou echt niet kunnen met de Kerstdagen, ook op elke willekeurige andere dag wordt je steun zeer gewaardeerd.

Op een andere wijze het Wheel of Energy steunen

Het kan natuurlijk zijn dat hoewel je het graag zou willen een uur of meer meelopen in het Wheel of Energy niet voor je weggelegd is. Geen probleem, er zijn veel meer manieren om dit bijzondere initiatief te steunen. Bijvoorbeeld door het tekenen van "The World Cancer Declaration" of door online een donatie te doen. Maar ook door je in te schrijven als vrijwilli ger. Of door zelf een actie met je sportteam, vrienden, collega's of familie te organiseren. Uiteraard hoort de organisatie achter Wheel of Energy graag van je eigen bijzondere initatieven! Iedere bijdrage is welkom, geef je initiatief daarom hier.

Maar blijf sowieso op de hoogte van de ontwikkelingen rond het Wheel of Energy

En zorg dat je sowieso op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen rond dit bijzondere initiatief. Dat kan bijvoorbeeld via de Twitter, door fan te worden van de fanpage op Facebook of door je in te schrijven op de nieuwsbrief. En laat je inspireren door de verhalen van het Wheel en andere supporters.

Want zeg nu zelf: niets doen is geen optie!

 

 

remco
Remco van Buren
21 dec 2010
Dit artikel is
2994x bekeken

Deel dit artikel via:

  • 1
  • Share on Google+
  • 0
Nieuwsbrief

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Ben de eerste die reageert!
This thread has been closed from taking new comments.
Laatste "Gespot" artikel
"Close to home | It can wait", de viral video met statement van AT&T