Wie wint de Paasinhaker Prijs 2014?

Een bonte verzameling aan inhakers trok het afgelopen paasweekend aan ons voorbij. De ene was beter dan de andere. Wij waren benieuwd wat jullie de beste inhaker vonden... Er werd enthousiast gestemd en gereageerd en... We have a winner!

Winnaars Paasinhaker Prijs 2014

 

Je hebt inhakers....en je hebt inhakers

Ruim 50 inhakers hebben wij verzameld en er waren er vast en zeker nog veel meer. Leuke paastafels, paashazen in de meest rare standjes, schilderende kinderen en gekke paaseieren brachten ons een paaswens. Hier waren leuke inhakers bij, flauwe inhakers, 13 in een dozijn inhakers, maar ook een aantal creatieve, goed bedachte inhakers met een knipoog of een leuk verhaal. En dat vinden we leuk. Een post die ons ontroerd of aan het lachen maakt en waaraan je kan zien dat er over nagedacht is. Daarnaast is een inhaker succesvol als hij een hoog "share" gehalte heeft. 

The winner is...

Uit de top 15 waar op gestemd kon worden, is de volgende top 3 gekomen:

Op de 3e plaats is geëindigd met 6% van de stemmen: Chocomel

Paasinhaker 2014 Chocomel

 

Op de 2e plaats is geëindigd, met 30% van de stemmen de inhaker van Coolblue.

 

Paasinhaker 2014 Coolblue

 

En de absolute winnaar, met maar liefst 59% van de stemmen is de inhaker van Durex. Wij feliciteren Durex dan ook met de eeuwige roem en het "Paasinhaker 2014 certificaat". Deze komt snel jullie kant op. En zeg nou zelf, wie wil dat nou niet. Een mooie opsteker en wij vertrouwen er op dat dit een extra motivatie is om deze inhaker te overtreffen.

Paasinhaker 2014 Durex

 

Bedankt allemaal voor het stemmen en in het insturen van de inhakers. Wij hopen dat het een leuke en goede inspiratiebron was. Wij kijken nu al uit naar de inhakers op.....moederdag?

 

barbara
Barbara Berkhout
05 mei 2014
Dit artikel is
1656x bekeken

Deel dit artikel via:

  • Share on Google+
Nieuwsbrief

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Ben de eerste die reageert!
This thread has been closed from taking new comments.
Laatste "Gespot" artikel
"Close to home | It can wait", de viral video met statement van AT&T