Workshop Solliciteren met Social Media - DeBroekriem

Starters en in-between-jobbers opgelet! DeBroekriem gaat op donderdag 3 september van start in Tilburg. Naast een inspirerende workshop van gastspreker Remco van Buren is ook wethouder Erik de Ridder aanwezig.

 Workshop: Solliciteren met Social Media - De Broekriem

 

Workshop: Solliciteren met Social Media

Annemieke Methorst vertelt wat DeBroekriem voor jou als werkzoekende kan betekenen. Vervolgens gaan de deelnemers aan de slag met een workshop door ondernemer en social media strateeg Remco van Buren.

In deze workshop laten we je kennis maken met de mogelijkheden van social media kan tijdens je zoektocht naar een baan. Verschillende social media netwerken komen langs. Welke kan je het beste inzetten als werkzoekende? Hoe vind je die vacature die anderen nog niet hebben gezien? En hoe moet jij jezelf profileren op social media, zodat jij opvalt bij werkgevers? Allemaal vragen waar je antwoord op  krijgt tijdens deze workshop van Remco van Buren.

Remco van Buren is oprichter en eigenaar van onder andere het social business bureau Kittyhawk en de community Marketing & Communicatie Vacatures. Hij heeft  jarenlange ervaring opgedaan over de manier waarop social media door organisaties en werkzoekenden ingezet kan worden. Deze kennis en ervaringen deelt hij graag met jullie tijdens deze workshop.

Na afloop is er volop gelegenheid om te netwerken.

Meld je aan en reserveer alvast je plek! Inloop vanaf 13.30

Algemene gegevens workshop:

Datum: 3 september 2015
Tijd: 14.00 - 16.00 uur
Locatie: Cultuurfabriek Hall of Fame, Burgemeester Brokxlaan 6, Tilburg 

Kosten: Gratis

Inschrijven doe je op de site van DeBroekriem.

 

(Bovenstaande tekst is overgenomen van DeBroekriem) 

remco
Remco van Buren
26 aug 2015
Dit artikel is
2261x bekeken

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Ben de eerste die reageert!
This thread has been closed from taking new comments.

Volg ons op Facebook